Huisgemaakte garnaalkroketten |
€ 21.00 |
Rundscarpaccio agnus beef, parmesaan, rucolla |
€ 19.00 |
Gebakken ganzenlever, nectarine, bosbes, reductie van rode wijn |
€ 26.00 |
Gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen, mosterdsausje |
€ 26.50 |
Cocktail van Noordzeegarnaal "Klassiek" |
€ 21.50 |
Peuzelbordje van scampi en kikkerbil, lookboter |
€ 22.00 |
Wijngaardslakken à la crème, morilles, look en beukenzwam |
€ 19.00 |
Buratta, tomaat en watermeloen, basilicum |
€ 18.00 |
Kaaskroketten met gefruite peterselie |
€ 16.00 |
Kalfstong met asperges, zwezerik, kalfsjus |
€ 21.00 |
Max. 3 verschillende voorgerechten per tafel |
€ |
Gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen, mosterdsausje, witloof en wortel |
€ 39.00 |
3 gebakken sliptongen, peterselieboter, verse tartare, frietjes, kropsla |
€ 29.00 |
Onze befaamde paling in het groen met 10 verse tuinkruiden(500gr) |
€ 35.00 |
Kabeljauwhaasje met asperges, gepocheerd eitje, beurre blanc, prei |
€ 34.00 |
Ierse kogelbiefstuk, verse frietjes, witloof |
€ 29.00 |
Gebakken zeetong (450 gr) kropsla en verse frietjes, botersausje met bieslook |
€ 43.00 |
Gebakken grietmoot, gesmoorde lentegroentjes, diepzeegarnaal, bieslooksausje |
€ 36.00 |
Ossobuco van kalfswang, griekse pasta |
€ 29.00 |
Lamshaasjes, taartje van zuiderse groentjes, mozzarella, gratinaardappel, asperges, rozemarijnsausje |
€ 31.00 |
Dorade royale en diepzeegarnaal, zachte curry, noedels en oosterse groentjes |
€ 31.00 |
Kalfsniertjes "Dijonaise" |
€ 29.00 |
Zeewolfhaasje, bouchot mosseltjes, spinazie, parijse champignons, mosseljus |
€ 31.00 |
Tijdens de weekdagen serveren wij een marktmenu (voor- hoofdgerecht en dessert tegen een prijs van € 37.00 (tot vrijdagmiddag) |
€ |
Maximum 3 verschillende hoofdgerechten per tafel |
€ |
Op zaterdagavond serveren wij geen hoofdgerecht alleen, een voorgerecht is gewenst |
€ |