Photo Photo Photo Photo Photo Photo
Bekijk ook ons Bed & Breakfast aanbod!
Home Sfeerbeelden Menu De kaart Contact

Menukaart



Onze voorgerechten



Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruitte peterselie, € 16,50
Peuzelbordje met scampi, kikkerbil, look en citroenboter € 16,50
Rundscarpaccio met parmesaankrullen en olijfolie € 16,50
dozijn wijngaardslakken, look en tomaat, lenteuitjes € 14.50
Kingkrab in de oven, verse lookboter (200gr.) € 29.00
Mergpijpjes in de oven, zeezout, peterselie € 13.50
Gebakken kalfszwezerik, paddestoelen, mosterdsausje € 21.50
Zeeuwse oesters (per stuk) € 2.00
Garnalencocktail € 18.50
Aardappelsmeus, noordzeegarnaaltjes, gepocheerd hoeveeitje, hazelnootboter € 17.00
Gebakken St.-Jacobsoesters, soepje van pastinaak, zwarte truffel € 21.00


Onze hoofdgerechten



Filet pur van Limousin, bleu of saignant, slaatje, frietjes € 29.50
Gebakken noordzeetong (500 gr) meuniere, frietjes € 34.50
3 gebakken sliptongen met bruine boter, verse frietjes, tartare € 25.50
Onze befaamde paling in het groen met 10 verse tuinkruiden € 31.00
Roggevleugel, kappertjesboter, tartare, verse frietjes € 24.50
Gebakken kalfszwezerikken, paddestoelen, sausje met graanmosterd € 34.00
Hertekalffilet, savooi, knolselderaardappel, zoete rode kool, romig sausje € 31.00
Zeebaars, groene asperges, krokantje van garnaal, courgette, gebakken aardappel € 28.00
Patrijs en zwezerik, savooikool, knolselderpuree, calvadossausje,zwarte truffel (ong. 20 min.) € 29.50
Zeewolf onder groene kruidenkorst, zwarte truffel, witte kool, kalfsjus € 27.50
op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij geen hoofdgerecht alleen, een voorgerecht is gewenst. Dank.


Onze desserts



Wentelteefjes met vanilleroomijs en caramel € 9.50
Dame blanche € 9.50
Sabayon (2 pers.) € 9.50
French, Irish en Italian coffee € 8.5
chocolademoelleux € 10.00
coupe advocaat € 9.50
Crème brulée € 8.00
appeltaartje € 9.50
Café glacé € 8.50
Op weekdagen is er een marktmenu verkrijgbaar aan € 29.00.