Huisgemaakte garnaalkroketten |
€ 21.00 |
Rundscarpaccio agnus beef, parmesaan, rucolla |
€ 19.00 |
Taartje van asperges, wilde zalm, mimosa van scharrelei |
€ 21.00 |
Gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen, mosterdsausje |
€ 26.50 |
Aardappelsmeus met garnalen en gepocheerd eitje, bruine boter |
€ 22.50 |
Peuzelbordje van scampi en kikkerbil, lookboter |
€ 22.00 |
Wijngaardslakken à la crème, morilles, look en beukenzwam |
€ 19.00 |
Scheermessen, peterselie, lookboter |
€ 18.00 |
Kaaskroketten met gefruite peterselie |
€ 16.00 |
Kalfstong met asperges, zwezerik, aardpeer, kalfsjus |
€ 21.00 |
Gebakken kalfszwezerik, paddenstoelen, mosterdsausje, witloof en wortel |
€ 39.00 |
3 gebakken sliptongen, peterselieboter, verse tartare, frietjes, kropsla |
€ 29.00 |
Onze befaamde paling in het groen met 10 verse tuinkruiden(500gr) |
€ 35.00 |
Kabeljauwhaasje met asperges, gepocheerd eitje, beurre blanc, prei |
€ 32.00 |
Ierse rundsfilet pur, witloof, verse frietjes |
€ 36.00 |
Gebakken zeetong (500 gr) kropsla en verse frietjes, botersausje met bieslook |
€ 42.00 |
Gebakken grietmoot, gesmoorde lentegroentjes, diepzeegarnaal, bieslooksausje |
€ 36.00 |
Ossobuco van kalfswang, griekse pasta |
€ 29.00 |
Lamskroon uit Texel, aardpeer en courgette, gratinaardappel, rozemarijnsausje |
€ 36.00 |
Dorade royale en diepzeegarnaal, zachte curry, noedels en oosters groentjes |
€ 31.00 |
Kalfsniertjes "Dijonaise" |
€ 29.00 |
Op zaterdagavond serveren wij geen hoofdgerecht alleen, een voorgerecht is gewenst |
€ |
Tijdens de weekdagen serveren wij een marktmenu (voor- hoofdgerecht en dessert tegen een prijs van € 37.00 (tot vrijdagmiddag) |
€ |
|
€ |