Photo Photo Photo Photo Photo Photo
Bekijk ook ons Bed & Breakfast aanbod!
Home Sfeerbeelden Menu De kaart Contact

Menukaart



Onze voorgerechten



Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie € 17.50
Rundscarpaccio "charolaisrund", parmezaan, rucolla € 16.00
Moules farcies, kruidenboter € 14.00
Dozijn wijngaardslakken, look, tomaat, pijpajuin € 15.00
Zeebaars, risotto, pompoen en girolles € 17.00
Kingkrab in de oven, kruidenboter(200 gr) € 32.00
Gebakken kalfszwezerik, paddestoelen, mosterdsausje € 24.50
Noordzeegarnalen cocktail € 19.00
Peuzelbordje van scampi en kikkerbil, look en citroen € 18.50
Kalfsniertjes Dyonaise € 17.00
Op zaterdagavond en zondagmiddag vragen wij om voor- en hoofdgerecht te nemen.
Maximum 3 verschillende voor - en hoofdgerechten per tafel


Onze hoofdgerechten



Filet pure van Charolaisrund, frietjes, witloofslaatje € 32.00
Gebakken kalfszwezerik, paddestoelen, mosterdsausje € 34.00
Eend "Mullard" nectarine en zoete wortel, knolselderaardappel, girolles € 29.00
Lamskroon uit Texel, peulgroentjes, gevulde aardappel, rozemarijnsausje € 32.00
UIT DE ZEE
3 gebakken sliptongen, peterselieboter, frietjes en verse tartare € 26.00
Onze befaamde paling in het groen met 10 verse tuinkruiden(500gr) € 31.00
Gebakken noordzeetong, botersausje, frietjes (450-500gr) € 35.00
Griet, zeeuwse mosseltjes, zilte groentjes , cocquilles Saint Jacques € 32.00
Zeebaars, girolles, risotto, pompoen, jus van tomaat € 28.00
Kalfsniertjes Dyonaise met frietjes of aardappelpuree € 28.00
Op zaterdagavond en zondagmiddag vragen wij om voor- en hoofdgerecht te nemen.
Maximum 3 verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel


Onze desserts



Wentelteefjes met vanilleroomijs en caramel € 9.50
Dame blanche € 9.50
Chocolademoelleux € 11.00
Coupe advokaat € 9.50
CafĂ© glacĂ© € 9.50
Appeltaartje "Normande" € 10.50
Sabayon (2 pers.) € 12 pp
French coffee (cognac) € 9.50
Irish coffee (whisky) € 9.50
Italian coffee (amaretto) € 9.50
Eton Mess met rode vruchten € 11.00